x

 

 


Brave & Wichers Lelystad

Dit is een bedrijf met ambitie en hebben in een korte tijd een aanzienlijke plaats weten te veroveren op de vuurwerk markt. Voor dit bedrijf maak ik veel labels en geven mij ook de kans om het oude retro spul weer terug te brengen zodat iedereen weer die oude Thundercrackers kan vasthouden. Dit bedrijf bestaat nog maar vanaf ongeveer 1997 dus heeft nog geen geschiedenis qua oude crackers maar komt er wel weer mee terug! 

Afgelopen jaar brachten  zij de 484 kanonslag weer terug op de Nederlandse markt door toedoen van kanonslagen.com en ook meteen een nieuwe kanonslag qua verpakking. Ik probeerde met dit label het oude en het nieuwe design te vermengen tot een mooi label en is uiteindelijk een succes geworden.

Ook zal B&W een heus Thunder Classic pakket gaan uitbrengen volgend jaar inc. de grijze lonten voor zover mogelijk. Geniet er alvast maar van ;). meer info volgt later zodra er meer zeker is want je weet het nooit in vuurwerkland.

Update 30.08.2006: Ik was er al bang voor ...... Het knal pakket gaat dus niet door dit jaar vanwege te hoge kost prijs . Ruud van B&W heeft mij wel te kennen gegeven dat hij het wel uit wil brengen voor het volgend jaar. De zoektocht naar een goedkopere fabriek is er dit jaar mee ingeschoten door de veranderingen in de vuurwerkwet. De freaks willen een hogere kostprijs wel betalen maar dat is maar een klein segment in de markt en daar moet wel rekening mee worden gehouden en je kan nu eenmaal niet b.v 500 pakketjes laten maken in deze stijl want de chinezen denken alleen maar in containers (Helaas) Kanonslagen.com heeft in ieder geval z'n best gedaan en dan wacht ik nog maar een jaartje af pfffffff meer nieuws later.....

Zo als ik al eerder zei "je weet het nooit in vuurwerkland"

Internet site www.vuurwerkland.com